Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου 2012

ΧΑΝΙΑ ΠΗΛΙΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΠΗΛΙΟ !!!!! HOTEL TASIA


ΚΑΛΏΣ ΉΛΘΑΤΕ.....ΤASIA το όνομα τού ξενοδοχείου προέρχεται από την κυρία ΤΑΣΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ μία γυναίκα ιδιαίτερα
φιλόξενη και ζεστή σε όλους τους επισκέπτες τής περιοχής που μαζί με την οικογένεια της δημιούργησαν ένα όμορφο ξενοδοχειακό συγκρότημα που είναι χτισμένο με βάση την Πηλιορήτικη αρχιτεκτονική και απέχει μόνο 25 χ.λ.μ. από την πόλη τού Βόλου στο πιο ψηλό χωριό του Πηλίου στα Χάνια Πηλίου.
Με θέα την θάλασσα και το καταπράσινο βουνό το καλοκαίρι και το λευκό τοπίο τον χειμώνα με τα χιόνια προσφέρει στον επισκέπτη τις καλύτερες προϋποθέσεις για μια άνετη διαμονή αφήνοντας τις καλύτερες  αναμνήσεις.

 
 
ΤΟ ΧΑΝΙ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΗ
 
Στην φιλοξενία μας θα βρείτε ολοκληρωμένες υπηρεσίες όπως παραδοσιακή ταβέρνα που φιλοξενείται στο Χάνι του Κοκκίνη, εστιατόριο στο ξενοδοχείο Τασία, μπάρ στο ισόγειο αλλά και μίνι μάρκετ με παραδοσιακά τοπικά προϊόντα και είδη καθημερινής ανάγκης.
Αξίζει να επισκεφτεί κανείς το παραδοσιακό Χάνι του Κοκκίνη, μια από τις πλέον ζεστές και φιλόξενες γωνιές του Πηλίου όπου το καλό φαγητό και το καλό κρασί ρέει άφθονο και οι στιγμές περνάνε ευχάριστα!


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 


http://www.hoteltasia.gr/ 


ΤΗΛ:2428096323


KIN.:6978188902


ΦΑΞ:2428096444

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΗΛΙΟΥ
Το χιονοδρομικό κέντρο "Αγριόλευκες" Πηλίου δημιουργήθηκε από τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο του Βόλου το 1967. Από το 1997 τη διαχείρισή του έχει αναλάβει η Αναπτυξιακή Εταιρεία της Μαγνησίας (ΑΝΕΜ).
Οι Αγριόλευκες, η κορυφή του χιονοδρομικού, φτάνει σε ύψος τα 1471 μέτρα. Διαθέτει δύο εναέριους αναβατήρες με μονό κάθισμα, ένα διθέσιο εναέριο αναβατήρα και δύο συρόμενους.
Υπάρχουν τρεις κύριες πίστες κατάβασης, πίστα για αρχάριους καθώς και πίστα δρόμου αντοχής. Όλες οι πίστες συνδέονται μεταξύ τους καθώς και με τους χώρους στάθμευσης του χιονοδρομικού.
Διαθέτει σύγχρονο chalet, ιατρείο και μαγαζιά ενοικίασης εξοπλισμού για σκι. Είναι γενικά σε θέση να ικανοποιήσει τόσο μια παρέα φίλων για χειμερινά σπορ, όσο και μια οικογένεια για ξέγνοιαστο παιχνίδι στο χιόνι.

Διαθέτει δύο εναέριους αναβατήρες με μονό κάθισμα, ένα διθέσιο εναέριο αναβατήρα και δύο συρόμενους. Υπάρχουν τρεις κύριες πίστες κατάβασης, πίστα για αρχάριους, καθώς και πίστα δρόμου αντοχής. Όλες οι πίστες συνδέονται μεταξύ τους. Το χιονοδρομικό βρίσκεται στο μέσο περίπου της απόστασης μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης και βλέπει τόσο τον Παγασητικό κόλπο όσο και το Αιγαίο πέλαγος. Απέχει 27 χλμ. από το Βόλο, 12 χλμ. από την Πορταριά, 20 χλμ. από τη Ζαγορά και 2 χλμ. από τον ορεινό οικισμό Χάνια.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...