Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Ippomare: Σανδάλι από τον... τόπο σου! Οι ελληνικές χειροποίητες δημιουργίες που ξετρελαίνουν!

Ippomare: Σανδάλι από τον... τόπο σου! Οι ελληνικές χειροποίητες δημιουργίες που ξετρελαίνουν!

Πίσω από την Εταιρία Ippomare υπάρχουν άνθρωποι που ένωσαν τις δυνάμεις, τις γνώσεις,  τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους αλλά και την ανάγκη για ελεύθερη έκφραση.

Η έμπνευση της Εταιρίας Ippomare απορρέει από το Ελληνικό πνεύμα και την Ελληνική κληρονομιά.  Αναμφίβολα, αυτή η ιδέα είναι επίσης βαθιά ριζωμένη στην παράδοση αιώνων της δημιουργίας των σανδαλιών και στις γνώσεις της επεξεργασίας του δέρματος, οι οποίες προέρχονται από την αρχαία Ελλάδα.
Η IPPOMARE είναι ένας τρόπος έκφρασης του εαυτού του κάθε ανθρώπου της στην καθημερινή ζωή, μια αίσθηση ελευθερίας και άνεσης, ισορροπίας με το περιβάλλον.
Η προτροπή τους; TAKE IT NATURAL
Έμβλημα τους είναι ο Ιππόκαμπος (από την Ελληνική λέξη "Ίππος" και την Λατινική "mare" θάλασσα) αντιπροσωπεύοντας αυτό που ψάχνουν στην καθημερινότητα τους, τη φυσικότητα, την αρμονία με τον εαυτό  και με το περιβάλλον, την καθαρότητα, τη φύση και την φιλία.
Η IPPOMARE είναι μια εναλλακτική λύση για εκείνους που ψάχνουν για προϊόντα που έχουν δημιουργηθεί από μια μικρή ομάδα ανθρώπων με πάθος και όραμα.

Η ίδια η διαδικασία της δημιουργίας είναι εξίσου σημαντική όσο και το ίδιο το προϊόν. Όλα τους τα προϊόντα είναι χειροποίητα από γνήσιο δέρμα. Δίνουμε μεγάλη προσοχή όχι μόνον στην ποιότητα του προϊόντος αλλά και με ποιόν συνεργαζάζονται, δίνοντας έμφαση και στηρίζοντας τις μικρές επιχειρήσεις.
Η εταιρία Ippomare, έχει ως έδρα την Ελλάδα (Αθήνα) και δραστηριοποιείται και στην Πολωνία, έχοντας πάντα ως στόχο την επέκτασή της σε όλες τις χώρες.
Σας καλωσορίζουμε στον κόσμο μας λοιπόν , στον κόσμο της IPPOMARE,
επιλέξτε το αγαπημένο σας προϊόν και... Take it Natural!

Mπορείτε να κάνετε online παραγγελίες στο www.ippomare.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...